Turró de massapà

Ingredients

  • 1/2kg. d'ametlles
  • 1/2kg. de sucre
  • 2 clares d'ou a punt de neu
  • 2 tasses de las de cafè d'aigua
  • Ratlladura de llimona

Elaboració

Las ametlles es molen deixant-la fina com la farina.
En una cassola (millor de fang), s'hi posa l'aigua i el sucre i es fa bullir uns 5 minuts.
Quant està a punt de fil s'hi li incorpora l'ametlla poc a poc, donant-li unes voltes i es retira del foc afegint la ralla-dura de llimona i las clares a punt de neu.
Es mol-deixa i es deix refredar.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Sara Redón diu:
hola !! les atmelles com han de ser torrades o crudes??
la provare de fer, pareix facil i bonissima adecuada per aquestes dades...
gracies.
Milagros Gispert Pedrola diu:
Les atmelles han de ser crues.


Bones festes
---------------

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: